River Bank Logo

River Bank -pubin tilalle Proud Mary -konsepti keväällä 2022

River Bankin toiminta kiinteistössä päättyy vuoden 2021 lopussa, ja alkuvuodesta 2022 liikepaikalla aloittaa Proud Mary, joka on tanskalaisen REKOM Groupin uusin konsepti.

River Bankia pyörittänyt yrittäjä Santtu Kiili suhtautuu muutokseen hyvin mielin, vaikka River Bankin tarina jäikin lyhyeksi.

– Brittipubin perustaminen oli pitkäaikainen haaveeni, ja se tuli nyt koettua. Kun saimme tilan haltuumme loppuvuodesta 2019, teimme ravintolassa ison remontin, rakensimme sinne keittiön ja uusimme wc- tilat sekä kalusteet. Pääsimme avaamaan helmikuussa 2020, ja heti maaliskuussa iski korona. Sen jälkeen kaikki ravintola-alalla on ollut melkoista kujajuoksua ja pelkkää selviytymistä, Kiili kertaa.

–Kun saimme yhteydenoton REKOM Groupilta, tuntui siltä, että nyt on oikea aika tehdä ratkaisuja. Koen, että tässä ratkaisussa kaikki voittivat: REKOM saa tässä hyvän liikepaikan, asiakkaat saavat uudenlaisen ravintolan keskustaan, River Bankissa työskennellyt henkilökuntamme saa uuden hyvän työnantajan ja me yrittäjät voimme jatkossa keskittyä Mauno-ravintoloiden pyörittämiseen Kupittaalla, Kiili sanoo.

Kiili painottaa, että River Bank toimii Aurakadulla nykyisellä konseptillaan vuoden 2021 loppuun asti.

Uusi Proud Mary avautuu Aurakadun ravintolatilassa vuoden 2022 alussa. Proud Maryn kerrotaan olevan ”Englannista ja Saksasta vaikutteita saanut moderni pubi -konsepti, jossa yhdistyy englantilaisen pubin tunnelma ja saksalaisen oluttuvan viehätys”.

–Olemme jo pitkään etsineet sopivaa sijaintia Proud Mary -konseptille Suomesta ja olemme erittäin iloisia siitä, että Turusta löytyi näin ainutlaatuinen kohde. Aurakatu on vilkas ravintolakatu, ja sijainti yhdessä Turun tunnetuimmassa rakennuksessa on meille hieno tilaisuus tuoda uusi konseptimme Turkuun, sanoo REKOM Groupin Suomen maajohtaja Mikki Lahtinen.

Proud Maryssä voi seurata urheilua, kuunnella livemusiikkia ja jatkaa iltaa juhlatunnelmissa myös yöhön saakka. Ravintolassa on myös tarjolla pubiruokaa.

REKOM Group on tanskassa vuonna 2007 perustettu yöelämään keskittyvä konserni, jolla on toimintaa kuudessa maassa; Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Englannissa, Skotlannissa ja Walesissa. Tällä hetkellä toimipaikkoja on yhteensä noin 200, joista Proud Mary Turku on kymmenes toimipaikka Suomessa. Turussa yhtiöllä on jo Heidi’s Bier Bar ja Rabalder Bar -nimiset toimipaikat.